Burri sulmohet dhe mbytet nga tigri në sy të gruas dhe fëmijëve të tij (VIDEO)


Një burrë është sulmuar dhe ka vdekur nga një tigër në një park zoologjik në Kinë. Ai është sulmuar në një park në periferi të Shangait dhe ka vdekur në sy të gruas dhe fëmijëve të tij, të cilët ishin pothuajse të çmendur nga pamjet, Vizitorët nuk kishin asnjë mundësi për ta ndihmuar atë dhe janë ndarë të tmerruar me pamjet