Burri rrah gruan në skenën e vallëzimit (VIDEO)

pastroNjë çift gjatë një ahengu ku ishin duke e përjetuar gëzimin, burri bën diçka të pazakontë. Ai i mëshon gruas shuplakë dhe vazhdon të kërcejë sikur të mos kishte ndodhur asgjë Kur burri i mëshon shuplakë, gruaja për një moment shtanget sepse nuk e kupton reagimin e tij. Kurse ai vazhdon me kërcimin e tij dhe kënaqet duke vallëzuar. Kjo video edhe pse është e vjetër, sa herë që e shikojmë do të qeshim