Burri që peshonte 266 kg, vdes nga organi gjenital

Një grua e shkatërruar vëzhgoi djalin e saj të vdiste nga një kancer i rrallë në penisin e tij, ndërsa nuk iu bënë dot as skanimet e nevojshme për shkak se ishte shumë i shëndoshë për t’u vendosur në skaner.

Paul Humphrey, 37 vjeç, nga Grimsby, Lincs, peshonte 266 kg kur u diagnostikua shtatorin e kaluar me kancer penile, një formë e rrallë e kancerit që zhvillohen në lëkurën e penisit.

Kliko per me shume info
Zbulimi i sëmundjes së rëndë u vonua për shkak se Paul ishte tejet i madhe për t’u futur në skanerin CT, pohon mamaja e tij.

Gruaja 58 vjeçare kujtonte se pa tmerr për dy dekada, pasi pesha e djalit të saj u rrit jashtëzakonisht shumë pasi mbaroi shkollën. Asgjë nuk e ndihmoi të binte në peshë, derisa u diagnostikua me kancer të penisit.

Paul kaloi dy vjet në dhimbje me zonën e tij gjenitale dhe pavarësisht se kërkoi teste, Linda pretendon se atij gjithmonë i ishte thënë se ishte shumë i rëndë për skanerët CT ose MRI.

Por pas diagnozës së tij, Paul humbi 76 kg ndërsa u trajtua në spital për kancer. Pavarësisht se hoqi të gjithë penisin e tij në përpjekje për të mbijetuar, tashmë ishte tepër vonë-kanceri ishte termina.

Linda, nëna e tij i tha lamtumirë djalit të saj të shtunën para se të vdiste atë mbrëmje.