Burri “ninxha” shpëton nga vdekja e sigurt dy fëmijë të vegjël ! (VIDEO)

Kjo video e regjistruar në kamera tregon momentet kur një burrë tajlandez shpëton dy fëmijë të vegjël nga vdekja e sigurt, pas instante përpara se makina t’i merrte zvarrë. Makina kishte dalë nga kontrolli dhe vjen me shpejtësi drejt e tek fëmijët, por me një lëvizje “ninxha”, dy vogëlushet shpëtohen.