Burri i propozon të tradhëtojnë bashkëshortët, por përgjigjen që i ktheu ajo nuk ua merr mendja (Foto)

Burri i propozon të tradhëtojnë bashkëshortët, por përgjigjen që i ktheu ajo nuk ua merr mendja (Foto)

Një burrë i cili pretendon se është i martuar edhe vetë ka ngacmuar me anë të mesazheve në Facebook nnjë grua e cila sapo i kishte shpëtuar sëmundjes së kancerit.

Fillimisht gruaja e injoroi me lezet por mesa duket ai nuk e kuptoi dhe këmbënguli edhe më shumë duke ia thënë troç se çfarë kërkonte prej saj.

Per ta lexuar biseden e plote shiko fotot