Burri i kërkoi foto të gjoksit, ajo që i dërgoi gruaja ishte e gjetur, por e shpifur

Kjo ishte një ide brilante që 27-vjeçares Liza Hicks i erdhi në mendje ta vinte në zbatim, pasi burri i kërkoi një foto të gjoksit.

Një ditë, Ross, burri i saj ishte duke punuar dhe i ka dërguar një mesazh duke i kërkuar gruas t’i dërgojë atij një “foto të nxehtë dhe seksi të gjoksit të saj.”

Por, teksa ajo ishte duke ushqyer vajzën e vogël me gji, ndodhi që ajo volli.

Pikërisht në këtë moment ajo i bën një foto dhe ia dërgon burrit të saj.

Ross nuk ka ndaluar së qeshuri kur e ka parë”, ka thënë ajo.

Më në fund unë mund të shoh ci*at tuaja dashuria ime, por unë me të vërtetë do të kisha preferuar që mos të ishin mbuluar me të vjella”, i ka thënë ai.
Interesante, apo jo?