Burri humb jetën në përpjekje për ti bërë një dhuratë gruas/ Nuk do t’ua marrë mendja si ja shpërblen ajo

Ashli, nënë e tre fëmijëve pati një diskutim me bashkëshortin e saj sepse ky i fundit po kthehej shumë vonë në shtëpi ndaj e la të flinte në divan.
Kur u zgjua në mëngjes Ashli kuptoi që bashkëshorti i saj kishte ndërruar jetë. Ai punonte si larës tapetash dhe kohët e fundit po punonte jashtë orarit që të kursente para për t’i dhuruar gruas së tij një pushim.

Por gruaja e harroi shumë shpejt burrin e saj sepse vetëm dy muaj pas vdekjes, ajo u lidh me të vëllanë e tij, pasi ai i kishte qëndruar pranë gjatë gjithë kohës.