Burri humb jetën në përpjekje për ti bërë një dhuratë gruas/ Nuk do t’ua marrë mendja si ja shpërblen ajo (foto)

Ashli, nënë e tre fëmijëve pati një diskutim me bashkëshortin e saj sepse ky i fundit po kthehej shumë vonë në shtëpi ndaj e la të flinte në divan.

Kur u zgjua në mëngjes Ashli kuptoi që bashkëshorti i saj kishte ndërruar jetë. Ai punonte si larës tapetesh dhe kohët e fundit po punonte jashtë orarit që të kursente para për ti dhuruar gruas së tij një palë pushime.

Por gruaja e harroi e shumë shpejt burrin e saj sepse vetëm dy muaj pas vdekjes ,ajo u lidh me të vëllanë e tij pasi ai i kishte qëndruar pranë gjatë gjithë kohës.