Burri e tradhëtonte prej një vit, gruaja shokohet kur mëson se me kë

Një histori prekëse ka ndodhur në një familje në Shtetet e Bashkuara, ku një grua zbuloi se bashkëshorti, prej një viti e tradhëtonte me vajzën e saj.

Në një letër drejtuar psikologes Erin në SHBA, gruaja ka preferuar të mbetet anonim duke rrëfyer historinë e saj të dhimbshme.

Vajza me të cilën i shoqi e tradhëton është pikërisht vajza e saj.

“Kam zbuluar në dhjetor të vitit 2015 që vajza ime më e vogël dhe burri im kanë një lidhje dhe këtë e bëjnë pas shpinës sime.

I kam ballafaquar ata dhe përgjigjet e tyre ishte të gjitha gënjeshtra. Që atëherë, unë mbaj mesazhet me tekst që kam gjetur, që ata i dërgojnë njëri-tjetrin, ku shkruhet se sa duhen ata.

Gjithashtu kam gjetur letrat me shprehje dashurie që i shkruajnë njëri-tjetrit”, shkruan në letrën e saj gruaja.

Por, gruaja thotë se burri i saj nuk është babai i vajzës. Mbi të gjitha shqetësimi që ajo ndan me psikologen është se nuk po duron dot më këtë situatë por nuk e përzë dot burrin nga shtëpia sepse është e varur financiarisht prej tij dhe nëse ndarja do të ndodhte, ajo do të mbetej në mes të katër rrugëve.

Përgjigjia e psikologes?

“Tani është koha për t’u kujdesur për biznesin dhe veten tënde”.