Burri e bëri copa me thikë, habisin familjarët e Liljanës që është ende në reanimacion

Pasditen e së të mërkurës, Shefit Hakillari qëlloi disa herë në pjesë të ndryshme të trupit bashkëshorten e tij, Liljana Hakillari. Ngjarja e rëndë, nga e cila gruaja shpëtoi për një fije, ndodhi në qytetin e Roskovecit.
Prej asaj dite e deri më sot, Liljana ndodhet në gjendje të rëndë në reanimacion, ndërsa ajo që bën përshtypje është reagimi i familjarëve të saj. Vëllai i Liljanës dhe gjithë pjesëtarët e tjerë të familjes e cilësojnë ngjarjen per me shum detaje dhe video
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim