Burre e grua rrahin, djegin dhe varrosin ne mal djalin 4 vjeç (Video)

prinderit1

Nathan Sloop 34 vjeç, akuzohet për vrasjen e djalit të tij 4 vjeç Ethan, pasi e dogji me ujë të nxehtë e groposi në një varr të cekët në malet e Utah, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Nga hetimet e policisë thuhet se nga shkëmbimi i mesazheve mes tij dhe së shoqes Stephanie, dyshohet se krimi është kryer në bashkëpunim, pasi bashkëshortët e kanë torturuar fizikisht dhe psikologjikisht fëmijën.