Burra E Gra Përfshihen Në Rrahje! [video]

13Ngjarje të tilla janë kthyer në dukuri të përbishtme në Rusi, madje autoritete prononcohen të shqetësuara në media duke kërkuar që shoferët e makinave të tregohen më gjakftohtë dhe të shmangin dhunën!
Kështu dhe incidenti në vazhdim, ndërsa po udhëtonte me makinën tij sheh përpara disa njerëzteksa po ziheshin me guroste dhe shkelma, ndërkohë në këtë sherr ishin përzier edhe femra.