Burgu luksoz, ku çdokush do të donte të ‘vuante’ denimin!

asdfe-300x300

 

Më parë ai ishte një vend ku njerëzit do largoheshin një orë e më parë por tani një nga burgjet më famëkeq në Holandë për 150 vite, Het Arresthuis, është një vend ku ke dëshirë që të qëndrosh dhe për një natë.

Pasi është mbyllur dhe rikonstruktuar, ai tashmë është kthyer në një hotel luksoz, ku njerëzit shpenzojnë para për të qëndruar një natë. Hoteli ka 24 dhoma standarde, 12 dhoma dhe katër suita!