Burdushi: Nëse më lejon Hashim Thaçi ta preki me flakë, do tija tregoj të ardhmen e tij


Burdushi, i njohur për parashikimet e tij, ka ftuar të gjithë politikanët që të shkojnë e ta parashikojnë të ardhmen e tyre. Ai madje i ka bërë ftesë publike Presidentit Hashim Thaçi që të shkojë dhe me anë të flakës ta kuptojë krejt çka do t’i ndodh.
b