Bullgari Azis, kopjon Aurela Gaçen

fotoMuzika shqiptare në këto dhjetë vitet e fundit ka bërë përparime sa që nuk mund të mohohet që muzika shqiptare jo vetëm që kërkohet, deëgjohet dhe vlerësohet, por dhe po kopjohet nga fqinjët.
Në Rumani e Bullgari, këngëtarët  po vlerësohen me çmime të para nëkonkurse të ndryshme, në Greqi po klasifikohen në majat e toplistave, nëTurqi kanë publikuar albume, në Serbi  kopjojnë pothuajse çdo hit.

 

Së fundmi mediat shqiptare kanë  zbuluar një këngë tjetër të kopjuar. Bëhet fjalë për versionin bullgar-serb  të këngës “Origjinale” të Aurela Gaçes, që këndohet nga  Marta dhe Azis dhe titullohet ‘’Mama”. /LajmeOnline/