Bulgari “the Battery Man” me dy rekorde Guinness për mbajtjen e rrymës në trup [video]

lajmeonline.net-post-thumbnailNjeriu në fjalë ka aftësi të pranojë dhe të japë energji elektrike pa e ndjerë atë nëpër trupin e tij, madje nga dhuntia që ka ai ka filluar edhe të shërojë njerëzit. Sipas burimeve te ueb portalit lajmeonline.net ai posedon dy mirënjohje për rekord Guinnes ndërkaq tani ai po përgatitet për rekordin e tij të tretë me rradhë e që është të sfidojë rrymen elektrike me fuqi 1 miljon volt….