Bukuroshja nga Paraguai me banane

Paraguania e njohur Larissa Riquelme i ka dolur në mbështetje Alves, ku ka publikuar disa foto me banane në luftën kundër racizimit. Larissa fitoi famë në Kupën e Botës në futboll dhe ëshë shumë e lidhur me futbollin.