Brunia me cigare në gojë lë pushuesit pa fjalë, shikojnë atë që s’e prisnin kurrë kur ajo ngrihet

Një vajzë, e cila ka zgjedhur bregdetin e jugut për të pushuar këtë fundjavë, duket se i ka lënë të gjithë me gojën hapur, teksa është ngritur në këmbë për të varur tek çadra, një prej çantave të saj.

Ajo mban në gojë një cigare dhe deri këtu nuk ka asnjë gjë të keqe.

Ajo që u ka bërë përshtypje pushuesve të tjerë, ka qenë estetika dhe pastërtia e zonjës. Sqetullat e saj duken të pa pastruara dhe siç tregon mesazhdërguesja pranë JOQ.al, edhe pjesë të tjera të trupit i kishte në të njëjtën gjendje.

Ndoshta mosedpilimi është një zgjedhje e bërë me ndërgjegje të plotë nga vajza/zonja, por ja që ne, shqiptarëve, na ka bërë përshtypje!