Brown: Mu deshën vite që ti dëshmoja Rihanës që kisha ndryshuaru

Rihana-dhe-Chris-300x178Këngëtari njohur Chris Brown është shprehur se ai ka punuar shumë që të të dëshmojë përgjegjshmëri, me qëllim rikthimin sërish tek Rihana.

Këngëtari i tronditi të gjithë në vitin 2008 kur sulmoi brutalisht të dashurën e tij, Rihana.

Por, çifti u ribashkua sërish kohët e fundit, dhe Chris ka zbuluar se ai ka kaluar vite duke i treguar Rihanës se është penduar për sjelljet e tij të mëparshme.

“Gjithçka është përgjegjësi e imja”- ka thënë Brown në një program televiziv.

Pavarësiht se shumë njerëz nuk besojnë se unë kam ndryshuar, unë do tu provoj të kundërtën është shprehur ai.

Ndërkohë Rihana duket se është mjaft e dashuruar pas Chris, pasi vetëm pak kohë më parë deklaroi publikisht se kishte dëshirë të kishte një fëmijë me Brown.