Britney Spears me djemtë e vet në klipin e ri – VIDEO

aSean Preston dhe Jayden James kanë qenë gjithmonë krenarë me nënën e tyre Britney Spears. Tani ajo po i nderon ata. Këngëtarja po i vë djemtë në skenë në klipin e OhLaLa.

Dy fëmijët flokëbardhë të Britney Spears tashmë kanë parë çdo gjë, kanë dëgjuar gjithë përmbajtjen nga nëna e tyre dhe pse të mos marrin pjesë në klip? E ftuar që të interpretojë në bandën origjinale të Schtroumpfs 2 në kinema, ylli nuk ngurroi shumë. Për veten dhe për fëmijët e vet, Britney Spears tha po!

Titulli OhLaLa i destinuar për vallëzim të vogëlushëve duhet të përmbushë misionin e saj. Dhe dy fansat e saj të parë Sean Preston et Jayden James, dy djemtë e Britney seksi, janë aty. Shtatë dhe gjashtë vjeç, ata e kaluan me sukses provën e parë me drita para nënës së tyre të dashur. Në këtë klip të vockël, Britney Spears luan rolin e nënës së devotshme e bashkëfajtore me dy vogëlushët.

a2

c

c