Brenda avionit të Donald Trump Ska fjale…|VIDEO

Donald Trup, biznesmeni dhe kandidati për president të SHBA-ve nuk mund të mos ketë një avion privat. Por, i tiji është pak më shumë se vetëm një avion privat.

Për të parën herë fluturoi në maj të vitit 1991; avioni iu dorëzua Sterling Airlines. Më 1995 ai u ble nga bashkëthemeluesi i Microsoft, Paul Allen dhe për 15 vitet e ardhshme ai u përdor nga miliarderi. Në vitin 2011, Trump bleu avionin 20 vjeçar dhe e ridizajnoi nga brenda.

Avioni ka të gjitha ato që do të priteshin nga Trump. Dhomë gjumi të madhe super-luksoze, televizorë të mëdhenj dhe pothuaj secilën pajisje apo orendi të bërë nga ari 24 karatësh