Braziliania e bukur, Lais Ribeiro Si engjëllusheve

Braziliania e bukur, Lais Ribeiro, ka vendosur t’iu bashkohet kolegeve të saj Adriana Lima, Alessandra Ambrosio dhe Gisele Bundchen në betejën për faqet ballinë të revistave të modës.

Lais Ribeiro u bashkohet engjëllusheve

Braziliania e bukur, Lais Ribeiro, ka vendosur t’iu bashkohet kolegeve të saj Adriana Lima, Alessandra Ambrosio dhe Gisele Bundchen në betejën për faqet ballinë të revistave të modës.

Ribeiro ka incizuar një editorial për “Victoria`s Secret” dhe ka treguar arsyet pse është bërë pjesë e ekipit të engjëllusheve.