Brazil: Foka kalon nëpër vija të bardha (Video)

foka-300x218

Në bregdetin Brazilian ndodhë një ngjarje e pazakontë!
Foka, me gjatësi afro tre metra dhe me një peshë gjysmë toni ka dalë nga brigjet e oqeanit Atlantik dhe kalon rrugën përmes vijave të bardha të këmbësorëve.
Kalimtarët i hidhnin ujë herë pas here, që ta hidratonin duke e mbajtur për më shumë se një orë të gjallë.
Kjo fokë shpresojmë të lënë mbresa tek të gjithë ata që nuk i respektojnë rregullat e komunikacionit./LajmeOnline