Bonus të madh mund të ketë për Ibrën

Sulmuesi suedez i Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic në fund të sezonit, mund të përfitoj një bonus mjaftë të majmë.
Sikur të mos i mjaftonin 15 milionë euro rrogë vjetore, për Ibrahimovicin është ndarë edhe buxheti prej 5 milionë eurove, që do t’i jepej për bonus.
Por, për të marrë këto para, Ibra, si lider i PSG-së që është, duhet të triumfoi në Ligue 1 të Francës, dhe në Champions League.