“Bodyguardi” i Kallashit u kap në befasi. Ja kush është ai në të vërtetë!


Uran Badallaj, një nga rojat e valltares Donjeta Kasumi- Kallashi mbrëmë është zënë në befasi nga një grup personash të armatosur dhe pastaj është rrahur rëndë.

Por, ai duket të jetë person mjaft i rëndësishëm në hierarkin e ‘Cobra’-s, nga disa hulumtime të thjeshta ai ka shoqëri me Hashim Thaçin, e shumë këngëtar tjerë, raporton Bota sot.
UNITED !