Bleu sallatë jeshile në Suedi, mrekullohet shqiptari nga ajo çfarë sheh brenda në paketim

Ndërkohë që në vendin tonë kemi frikë të blemë një produkt të paketuar në supermarketet e lagjes pasi kushedi ç’na shohin sytë, jashtë kufijve tanë siguria e ushqimeve është e shkëlqyer.
Nuk mund të jemi të sigurt për higjienën e zarzavateve dhe perimeve që blemë në tezgat e tregjeve ushqimore të vendit dhe nga ato çfarë kemi parë kohët e fundit, e njëjta gjë vlen edhe për produktet ushqimore që shiten në supermarkete.
Në Suedi, sallata jeshile i serviret konsumatorit e pashkulur nga rrënjët. Një metodë që në vendin tonë nuk na e kanë zënë sytë.
Videoja është dërguar në redaksinë tonë nga një shqiptar i cili jeton atje dhe ai është shprehur me fjalët.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video Link