Bleronës së 21’shit gati sa nuk i doli “Zogu” jashtë (Foto)

bb_1473069194-8803549
Prezantuesja e njohur televizive, Liberta Spahiu i ka “nxjerrur” punë tre politikanëve kosovarë, Kadri Veselit, Ramush Haradinajt dhe Albin Kurtit.
Në “tripin” e ri të nominimeve për të bërë pompa të quajtur “30pushupchallenge”, Liberta ka vendosur që ti nominojë tre politkanët e njohur të skenës politike në Kosovë.
Pas “sfidës” me demarkacionin që kishin javëve të fundit, tre politkanët kanë rastin që të sfidohen nga “obligimi” i bërjes së 30 pompave.
b_1473069164-7364814