Blero: Rita, ke një baba të mrekullueshëm

fotoTeksa po qëndron në Londër, Bleroka shrytëzuar rastin të takohet edhe me babain e Rita Orës.

Duket se takimi me të atin e saj, i la lënë shumë përshtypje pozitive atij sa që menjëherë i është drejtuar në Twitter Ritës duke I thënë se ka një baba të mrekullueshëm.

“Rita Ora, ke një baba të mrekullueshëm. Ai është i këndesh, e takova sot dhe bija ime është fanse e madhe sikur të gjithë ne shqiptarët”, I është drejtuar Blero Ritës në Twitter./LajmeOnline/