Blero para 10 vitesh, nuk do ta njihni (Video)

Ai e filloi karrierën e tij në festivalin “Top Fest” ku 10 vite më parë ishte shumë i suksesshëm.
Blero ishte pjesë e “Top Fest” në më shumë se 3 edicione, ku në të gjitha tregoi sukses dhe fitoi edhe çmime.

Shumë pak njerëz e mbajnë mend performancën e tij në “Top Fest 3”, 10 vite më parë me këngën “Papritur”.

Në këtë video të publikuar nga faqja “Artistët Shqiptarë” në Instagram, Blero duket shumë ndryshe nga sot.
b