Blero i kunderpergjigjet emisionit Thumb (Video)

thumb (2)Blero i kunderpergjigjet emisionit Thumb

Blero i kunderpergjigjet emisionit Thumb (Video)
ShowBiz Video — 22 January 2013
Blero i kunderpergjigjet emisionit Thumb (Video)

Blero ka dale ne skene ne 2004. Kaq.Sa per thonjzat e ato mendimet e tjera,shije personale s’te pelqen, s’te pelqen s’po vrasim veten, por thjesht me qartesu kete punen sesa gazetar jemi.Ne lidhje me lajmin. As nuk eshte egzagjeruar, as nuk eshte shtuar ndonje gje nga cka thene ai vete. Thjeshte eshte pyetur lexuesi yne nese mendon njelloj si ai apo jo. Nuk shoh ndonje gje per tu habitur.Marrim nje status dhe e bejme lajm? Me vjen keq, por nuk e di kuptimin e asaj shprehjeje.
Kur ti shkruan po pi vere ne status e dikush publikon nje lajm se ke probleme me alkolin, atehere thuhet merr nje status dhe e ben lajm, por kur ti shkruan “Me tregoni a ka ngjashmeri klipi apo me duket mua?” dhe ne publikojme po te njejten gje, ajo shprehja e mesiperme nuk qendron. E di pse? Sepse,pavarsisht sesi mund te interpretohet, te gjithe e dine se cfare eshte dashur te thuhet me ate pyetje. Ne lidhje me komentet e vajzave te Thumb, shume fjale te ulta. Pergatiti Elbino Revista Albaniac