Blero dhe Teuta bëhen bashkë për ditëlindjen e Tarës (Foto)


Edhe pse kanë ndarë rrugët tash e sa kohë, Teuta Krasniqi dhe Blero Muharremi si prindërit e Taras, janë bërë sërish bashkë të festojnë ditëlindjen e saj të gjashtë.
Stafi i ShowBiziOnline ishin të pranishëm në ditëlindjen e vajzës ku gjithçka nga festa ishte thjeshtë përrallore.

Këto janë fotografi që ShowbiziOnline i ka realizuar gjatë festës.
t1

t2