Blero borxh të avokati Tomë Gashi (Video)

shuki-5_1476561119-3568654Tomë Gashi për një kohë ka qenë edhe i këngëtarit Blero Ai ekskluzivisht tregon të Shuki se pse nuk është më avokat i këngëtarit dhe çka i ka mbetur Blero borxh atij.

https://youtu.be/TU1FOH3KfMo