Bleona Qereti shane Shqip ne filmin me Steven Segal

bleona_qeretistevenseagal_924355123
Ne kete film Bleona merr pjes ne disa skena te filmit dhe ka raste kur drejtohen ne gjuhen Shqipe dhe gjithashtu shane ne Shqip