Bleona Qereti: Për 1 miliardë dollarë ia hap këmbët edhe një 60 vjeçari/je


Kushti i ri i këngëtares Bleona për t’u martuar është që bashkëshorti i saj të ketë një bilion dollarë në llogarinë bankare dhe ajo nuk do të pyes fare se kush është ai apo nga vjen.
“1 miliardë dollarë në llogarinë personale, dhe ti nuk do bësh asnjë pyetje se kush është burri, a e ka të madh a të vogël”,- ka thënë gazetari Arjan Çani në intervistën etij në emsionin Zonë e Lirë me këngëtaren Bleona Qereti. “Sigurisht që po, ti thuaj çdo artisit në botë, do biznesmeni në botë, dhe ka idenë cdo të thotë çmimi, cdo gjë ka nëjë çmim, cdo gjë është në shitje, nëse ti merr një çmim të tillë sigurisht që nuk pyet,”-është shprehur Bleona.
13036572-10154029421398617-1220903278-o_1460748360-3177644