Bizare: Seks me babanë që nuk e takoi 19 vjet! (Video)

Passport.jpg1

Natasha Rose Chenier nga Vankuveri i Kanadasë ka zbuluar një nga rrëfimet më bizare që është dëgjuar ndonjëherë deri më tani.

Në fakt, ajo pranoi se ka arritur ta joshë seksualisht të atin e saj, pasi që kreu marrëdhënie seksuale, përkatësisht seks oral me babanë.

Ajo pohoi se të atin për herë të parë e takoi në moshën 19-vjeçare dhe se i ati, që në momentin e parë ka kërkuar të ketë marrëdhënie seksuale me të bijën. Dy vite para se të njoftoheshin, ai e kontaktoi me telefon 24-vjeçaren, të cilën gjë e vazhdoi edhe në vitet e ardhshme, transmeton Telegrafi.

Natasha shpjegoi se babai i saj e priste momentin e grindjes me nënën e saj, në mënyrë që atë ta dërgonte në një darkë të shtrenjtë dhe më pas të kryen marrëdhënie seksuale.

“Kur për herë të parë e takova, u hipnotizova me e trupin e tij, i cili më ngjasonte mua. Një ngjashmëri të tillë nuk e kisha me nënën, motrat dhe vëllezërit”, shpjegoi Natasha.

“Gjatë një takimi u zgjua një ndjenjë e fortë e tërheqjes seksuale midis nesh. Kam menduar se do të shuhet epshi kur të arrij në shtëpi, megjithatë, ajo rritej edhe më shumë”, tha ajo.

Herën e parë marrëdhënie seksuale kryen kur ajo ishte 21-vjeçare, ndërsa zbuloi se tërheqja seksuale ishte reciproke.

Këtë ndjenjë nuk po arrin dot ta shpjegoj, megjithëse i vije turp nga vetvetja. Ajo nuk mund ta kuptoj se si ka mundur ta bëj një gjë të tillë me të atin.

“Unë kam qenë për dy vite viktimë e joshjes seksuale nga ana e babait, por edhe e ndjenjave të mia. Më vije turp nga vetvetja”, përfundoi Natasha. /Telegrafi/