Binjakët simpatik që po çmendin vajzat në Youtube (VIDEO)

finnjackbinjake


Dy binjakët simpatik Jack dhe Finn Harries kanë hapur një kanal në Youtube prej ku po fitojnë zemrat e shumë adoleshenteve por edhe po fitojnë para nga miliona klikime në videot e tyre.