Binjaket nga Kosova Skandal ne Emisionin Gjerman per Talente. Shajne dhe ofendojne rende jurine derisa njera nga juristet perlotet nga ofendimet e…

Passport
Vajzat nga Kosova jane qortuar mbi te ashtuquajturin talent te tyren cka e beri jurine te vendose qe ti perzere nga skena pasi vajzat tentuan te tregojne talentin duke kercyer nje kenge te Ardian Bujupit “bum raka tak”, por ai nuk ishte talent, ishte thjeshte nje kercim normal si ne club. Gjithcka u mendua se mbaroi me aq derisa pjesemaresja e jurise shkon tek vajzat pas kuintave per tu sqaruar me vajzat por ato ja kthyen me sharje dhe ofendime te renda cka e beri juristen qe te qaje nga ofendimet e tyre. Ndiqeni te plote te gjithe skenen

Vajzat jane Xhenet & Tereza Zeneli nga Kosova dhe jetojne ne Gjermani.