Binjaket identike ndajnë të njëjtin të dashur, tash duan të martohen me të (Video)

Dy binjake identike u kthyen në lajmin kryesor të medieve online pasi thanë se ndanin të njëjtin në dashur dhe dëshironin që të martoheshin të dyja me të në të ardhmen. Anna dhe Lucy DeCinque, 31 vjeç nga Perthi, në Australinë Perëndimore, folën në një video të publikuar në You Tube për planet që do bënin për t’u martuar me të dashurin e tyre të përbashkët Ben Byrne. “Ne kemi 5 vite që jemi në një lidhje me të dhe kështu që është ai i cili përfiton. Nuk e dimë a do funksionojë por kemi dëgjuar që ne Tuscson, SHBA, këto martesa janë të ligjshme”, u shprehën ato në video.