Binjaket 22-vjeçare kërkojnë burrë të përbashkët, ky është kushti që ai duhet të plotësojë

Binjake, të bukura dhe plot sharm që nuk ngurrojnë ta ndajnë me ndjekësit e tyre në blogun personal ku postojnë vazhdimisht foto provokuese.
Ato janë Adel dhe Alina Fakhteeva nga Rusia dhe siç duket janë të pandara nga njëra-tjetra. Bukuroshet me sa duket kanë ndërmend të rrinë gjithë jetën bashkë, sepse deklarata e tyre e fundit i ka shtangur jo pak ndjekësit e tyre.
Ato kërkojnë një burrë të përbashkët që të martohen të dyja më të, por me një kusht: Partneri i tyre i ardhshëm duhet të jetë per me shum detaje
Për më shumë lexoni vazhdimin me poshtë.

Vazhdim