Bilionerja Madonna

foto (1)Madonna është bërë pop ylli i parë femër e shndërruar në bilionere.

Një turneu botëror i suksesshëm dhe disa marrëveshje biznesore gjatë vitit të kaluar e bënë këngëtaren Madonna që të vlejë plotë një bilion dollarë.

Mbretëresha e popit është pjesë e një grupi elite të të famshmëve si, Steven Spielberg dhe Oprah Winfrey që kanë në llogaritë e tyre një pasuri të tillë.

Viti i kaluar ishte më i suksesshmi në karrierën e Madonna-s e sidomos me turneun MDNA të cilin e ndoqën dy milionë njerëz.