Bikini patriotik për Mariah Carey

Prej një amerikaneje të vërtetë Mariah Carey ka festuar me të gjithë Ditën e Pavarësisë, duke pozuar e qeshur me bikini me yje dhe viza, njësoj si flamuri i Amerikës. Këngëtarja ka ndarë me fansat e saj në Twitter, foton, duke u uruar të gjithëve një 4 korrik të lumtur. Ndryshe nga shumë femra, Mariah nuk ka fare ndrojtje të tregojë foto me bikini, sepse ajo ka një fizik për tu admiruar.