Bie bora e parë në Kosovë (Foto)

bora-3
Bora e parë në Kosovë është shënuar në bjeshkët e Junikut, në vendin e njohur si Gropa e Erenikut
Mot i lig dhe me reshje bore është paralajmëruar gjatë kësaj jave nga Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës,

E reshjet e para të borës filluan tashmë në Bjeshkët e Junikut, në vendin e njohur si Gropa e Erenikut.
junik