Beyonce: Rihana ka dalë jashtë kontrollit

“Rihanna gjithmonë i është referuar Beyonce si një motër të madhe. Por Beyonce ka punuar shumë që të forcojë rolin e femrave me muzikën e saj dhe tani i duket se Rihanna po dëmton punën e saj. Ka ardhur një pikë që ajo mendon se Rihanna është bërë agresive në skenë dhe kjo e bën të ndihet keq”, ka thënë një burim.

Zmadho fotografinë

Beyonce: Rihana ka dalë jashtë kontrollit

Beyonce ka qenë e ashpër në komentet për Rihanën, e cila kohët e fundit e ka ekzagjeruar me ekstravagancën dhe trajtimin e publikut. Sipas një burimi të cituar nga revista amerikane “National Enquirer”, Beyonce ka thënë se Rihanna ka qenë gjithmonë e paduruar, por tani është krejtësisht jashtë kontrollit.

Beyonce e ka konsideruar veten gjithmonë si një “kujdestarët“ e Rihanës që kur bashkëshorti i saj Jay-Z mbështeti Rihanna në vitin 2004.

“Rihanna gjithmonë i është referuar Beyonce si një motër të madhe. Por Beyonce ka punuar shumë që të forcojë rolin e femrave me muzikën e saj dhe tani i duket se Rihanna po dëmton punën e saj. Ka ardhur një pikë që ajo mendon se Rihanna është bërë agresive në skenë dhe kjo e bën të ndihet keq”, ka thënë një burim.

Thuhet se Beyonce e ka këshilluar Rihanën të ndryshojë sjellje, sepse po krijon një imazh jo të këndshëm tek publiku.