Beyonce nuk e do Kimin

Pavarësisht se u tha që ato i kanë ndrequr raportet, burimet e ndryshme i kanë thënë RadarOnline se Beyonce nuk ka dashur të flas me Kimin gjatë një vizite të dermatologu më 11 prill.
Kur çifti u fotografuan bashkë duke dalë ngë zyra e Dr, Howard Lancer në Beverly Hills, e tërë bota spekuloi se dy vajzat tashmë kanë ndrequr raportet e tyre.

Por, sipas RadarOnline, ecja e tyre ishte e momentin dhe Beyonce në këtë rast kishte mbetur pak e zhgënjyer.

“Kur Kim kishte shkuar atje, ajo duket se ishte e lumtur që po e shikonte Beyonce por në të vërtetë ajo nuk deshi që as të takohet më të”, tha një burim.

“Beyonce dukej se dëshironte që mos të kishte asgjë me Kim dhe më të vërtetë u përpjek që të ndahet nga ajo. Por, ishte Kim që nuk i ndahej”.

Çifti kishin bërë një bisedë të shkurtër, me nënën e Blue Ivy që kishte pyetur për vajzën e Kardashianëve North West.