Beyonce dhe Jay-Z do të ndahen pas përfundimit të koncertit?

0Duket sikur koncerti i tyre i përbashkët ‘On the Tour’ është e vetmja gjë e cila po i mbanë së bashku.

Thashethemet për ndarjen e tyre kanë vazhduar gjatë gjithë verës. Okmagazine raporton disa detaje që çon në ndarjen e tyre. Sipas tyre, ata nuk po i mbajnë unazat e martesës. Përleshja e motrës së Beyonce në mes të Jay-Z thuhet se u bë, pasi ajo mendonte se Jay-Z po e tradhtonte atë.

Tashmë dyshohet se ata janë duke paguar këshilltarë të martesës për të punuar rreth marrëdhënies së tyre. E përderisa duket se raporti i tyre është duke u rrënuar, koncerti i tyre kurrë ska qenë më i nxehtë, duke fituar 5 milionë dollarë për një natë.