Berlusconi Ende I Kërkuar Nga Femrat! [video]

7Politikani miliarder, i cili është detyruar të japë dorëheqje nga posti i kreut të ekzekutivit italian në nëntor të vitit të kaluar, në mes të skandaleve dhe të kritikave kundër menaxhimit të krizës ekonomike të Italisë nga ana e tij, ka bërë shaka me një bukuroshe tjetër televizive e cila kishte munguar në dy ndeja të tij për shkak të një gripi.Ai ende është i kërkuar nga femrat dhe si pasoj e kësaj foton në cilën shihet berlusconi është një bukuroshe tjetër në krahët e tij..