Berisha kërcënon hapur krye-psikopatin: “Mos guxo të hakerosh portalet opozita.com, syri.net dhe opinion.al’


Berisha bën thirrje për bojkotuar në media aktivitetet qeveritare
:Edi Rama me kushuriren Koleka sulmojne dhe bllokojne nje ser portalesh

Edi Rama me kushuriren Koleka sulmojne dhe bllokojne nje seri portalesh te njohura per transparencen qe bejne!
Te dashur miq, pas vershimit te lajmeve dhe dokumentave qe faktojne lidhjet direkte te Edvin Shullazit, Saje qorrit, ministrave te tjere me Milin e Partise, jane ndermarre sulme nga zyrat e mbrojtjes kibernetike te qeverise ndaj serverave te nje seri portalesh qe Rama i ka me rreth te kuq. Ky sulm eshte nje akt i shemtuar qe te rikujton sulme te rregjimeve totalitare te Korese se Veriut dhe diktaturave te tjera ndaj internetit dhe rrjeteve sociale.
Ju bej thirrje mediave, qe ne shenje denimi ndaj ketij akti censorial stalinist te qeverise dhe solidarizimi me portalet e bllokuara si opinion.al, syri.net, opozita.com dhe 12 portale tjera, te bojkotojne cdo veprimtari qeveritare per nje periudhe 10 ditore! sb
tqo