Beograd: Çifti bën seks në ballkon, e filmojnë fqinjët (Video)

cifti-seks-600x319-1_1474297217-1955321Çifti aq shumë ishte i etur për seks saqë nuk u ka interesuar aspak kureshtja e fqinjëve të cilët nuk i ndanin sytë nga ata të dy. Pasi ata e kryen punën e tyre në ballkon, u kthyen pa nxitim përsëri në apartament, të painteresuar për atë nëse dikush mund t’i ketë regjistruar dhe ku do të përfundojë videoja e tyre. Ngjarja ka ndodhur në Beograd, ndërsa video e regjistruar nga banorët ka marrë shumë klikime në internet.