Bëni dashuri, jo luftë – VIDEO

0Një ndër reklamat më të bukura të krijuara ndonjëherë. Pasqyron një realitet të hidhur kudo në botë, ku lufta është bërë pjesë e përditshmërisë dhe se njerëzimi dhe ndjenja e tij njerëzore duket se ka marr fund.

Por, gjithçka është e mundur nëse në vend të luftës, fuqia e dashurisë është forca kryesore që e mban të gjallë njerëzimin.