Bën sikur ka ngatërruar mesazhin për të “gjuajtur” vlonjaten, përgjigja e saj e hedh në erë

Pa evoluar mirë bota e teknologjisë, me siguri mbani mend që e vetmja mënyrë për të “gjuajtur” ishte ajo e një mesazhi gabim.

Duket se akoma vazhdon të jetë prezente edhe në ditët e sotme kjo lloj formë. Djem të ndryshëm duket se e vënë akoma “në zbatim”, por paska dhe vajza që nuk u bën më përshtypje dhe nuk bien “pre” e këtyre. Kjo është një shenjë e mirë në fakt.

Një vajzë nga Vlora ka marrë një mesazh të tillë, por përgjigja që ajo ka dhënë është me të vërtetë epike.

Bëm gati letrat e Porshit dhe të skafit se do ngjitem lart”, është ky mesazhi që ka marrë vajza.

Menjëherë pas kësaj, pasi ka parë që ajo nuk ka reaguar, djali i ka shkruar:

Më fal për shqetësimin, po shumë zë të ëmbël paske, nga Vlora je?

Përgjigjen e vajzës, ju ftojmë ta shikoni më poshtë. E paparë, apo jo?